off
berghansen_ny

Berg-Hansen

Kunde

Berg Hansen

År

2011

Berg-Hansen app med mulighet for å endre reiser.

Berg-Hansen forenkler hverdagen til jobbreisende og lanserer en enkel og brukervennlig mobilapplikasjon for iPhone. Her får du full oversikt over alle aktive reiser. Applikasjonen har mange etterspurte funksjoner, blant annet mulighet til se alle reisedetaljer, endre på fleksible flybilletter, legge inn notater og sende reiseruten til andre per e-post.

På den oversiktlige og ikonbaserte menyen, kan man enkelt klikke seg inn på hver reise for å få frem hele reiseruten eller lese reisemålsinformasjon. Selv om man ikke er knyttet til et nettverk vil man få tilgang til den siste oppdaterte reiseruten slik den var da man var koblet til nettet. Dermed kan man se reiseruten selv om man for eksempel er på flyet.

berghansen_symbol_transp

Full koll på reisene dine.

Lorem ipsum: Berg-Hansen forenkler hverdagen til jobbreisende og lanserer en enkel og brukervennlig mobilapplikasjon for iPhone. Her får du full oversikt over alle aktive reiser. Applikasjonen har mange etterspurte funksjoner, blant annet mulighet til se alle reisedetaljer, endre på fleksible flybilletter, legge inn notater og sende reiseruten til andre per e-post.

berghansen_reise