Har du kompetansen du trenger?

Vi har utviklet apper siden 2008 og har lang erfaring med startups og scaleups. Trenger du mer kompetanse eller kapasitet i ditt prosjekt? Eller har du spørsmål om design og utvikling av applikasjoner? Chat med oss.

Om Apps

Vi er et design & teknologiselskap, dedikert til å skape verdifulle digitale produkter.

Apps ble grunnlagt i 2008, ved begynnelsen av mobilrevolusjonen, da internett virkelig ble bærbart og de små skjermene vokste seg store. Et historisk øyeblikk hvor reglene og forventningene ble definert på nytt. Vi har alltid utfordret det gitte og fortsetter vår søken etter å lage brukervennlige løsninger som kiler like mye i begge hjernehalvdeler.

Vi har to forretningsområder – consulting og ventures. Vi ser det som det beste av to verdener. Å utvikle våre egne startups gir oss nødvendig innsikt og erfaring som gjør at vi kan gi våre konsulentkunder de aller beste rådene.

Teamet vårt forstår viktigheten av fart. Vi er opptatt å reise lett og bevege oss raskt, slik at vi kan hjelpe kundene våre å ha fremdrift. Med andre ord, vi vet hvordan vi skal betjene dine tidlige behov og har samtidig muskler til å hjelpe deg i hele livssyklusen.

Vi tror innovasjon starter med drivkraften til kompetente og motiverte mennesker. At komplekse problemer løses best i samarbeid. I kraften til en god idé. Og ambisiøse kunder som ønsker å forandre verden, én byte om gangen.

Vil du jobbe for oss eller hos oss? Ta kontakt →

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Tre apper, én kildekode.

iPhone X
iPhone X
Vi har bygget den nye selvbetjeningskanalen til Talkmore Strøm på rekordtid med Flutter og Firebase. Én kildekode for iOS, Android, PWA og web. Adaptivt og responsivt. Høy ytelse, kort utviklingstid og fornøyde kunder. Flutter er modent og et perfekt rammeverk for prosjekter som dette.
Macbook
Macbook
Macbook
iPhone X
iPhone X

consulting

Vi kan superlade teamet ditt.

Våre konsulenter har omfattende kunnskap og erfaring innen alle fagområdene som trengs for at du skal planlegge, bygge og administrere vellykkede digitale produkter.

Vi er profesjonelle, ydmyke, hyggelige og morsomme å jobbe med.

Trenger du hjelp? Ta kontakt →

Ledelse

Trenger du en ny strategi? Eller kanskje du trenger noen som er ansvarlig for produkt-, design- eller teknologiteamet ditt? Vi kan hjelpe.

Design

Tjenestedesign, interaksjonsdesign, UI-design, visuell design, appdesign, webdesign. Vi gjør alt!

Teknologi

Vi snakker og skriver på alle språk. Frontend og backend. Native, web, cross og alt i mellom.

Forvaltning

Produktet ditt vil ha ulike behov i livssyklusen. Vi tror på smidige, langsiktige og kontinuerlige forbedringer.

Helse på mobilen.

iPhone X
iPhone X
Fremtiden til helsevesenet er mobil og digital. Vi har samarbeidet med Helsenett for å definere mobile opplevelser og strategier for mobil helsehjelp til innbyggerne i Norge.

iPhone X
iPhone X

Selv-betjening gjort riktig.

iPhone X
iPhone X
Fra ingenting bygde vi en selvbetjeningskanal med en årlig omsetning på over 100 millioner kroner. En livsgnist for det digitale teleselskapet og en nøkkelkomponent i den pågående digitaliseringen av et av de største selskapene i Norge.

iPhone X
iPhone X

Teams for education.

iPhone X
iPhone X
Koronapandemien har digitalisert skolene våre på rekordtid. Vigilos nye Microsoft Teams for Education-app forenkler skolehverdagen for elever og arbeidsdager for lærere.
Macbook
Macbook
Macbook
iPhone X
iPhone X

Space age retail system.

iPhone X
iPhone X
Baikingu er et skybasert POS-system, så bra at det nesten er fra en annen galakse. Fra postkontorer i Kongo til motebutikker i Italia hjelper Baikingu forhandlere med å skape helhetlige handelsopplevelser.

iPhone X
iPhone X

En ny måte å drive forretning på.

Sammen med de strålende folkene i Storebrand redefinerte vi hvordan deres rådgivere tilnærmer seg salgsprosessen av deres investeringsprodukter og pensjonsfond. iPad spiller nå en sentral rolle i rådgivningen og inntektene er doblet.
iPad
iPad
iPad

Ventures

Sammen med vårt partnernettverk investerer vi i og utvikler våre egne og andres ideer. Vi tror teknologi er en katalysator i det grønne skiftet og fokuserer vår innsats i start-ups i det grønne teknologiområdet.

Har du en idé? Vi kan hjelpe deg med å utvikle ditt businesscase og produkt.

Kontakt oss →

Er du okse eller bjørn?

iPhone X
iPhone X
Få nyheter og børsmeldinger direkte fra børsnoterte selskaper. Diskuter de siste hendelsene med andre investorer og se bull og bear topplistene.

Besøk bullbear.app →

iPhone X
iPhone X

Klima-bevisste reiser & utlegg.

iPhone X
iPhone X
Spar penger. Reis smartere og mer bærekraftig.

Besøk Sonya.com →

iPhone X
iPhone X

Expense management

Best i klassen på reiseregning og utlegg. For ansatte, ledelse og regnskap.

Klimarapportering

Fullstendig oversikt over bedriftens klimapåvirkning. Klar for rapportering til myndighetene og andr

Policy motor

Du trenger ikke å være den kjipe fyren. Systemet vil håndheve retningslinjene og hjelpe deg med å spare penger.

Økosystem

Fullstendig tilpassbar for å passe dine behov. Integrert og integrerbar med alle større ERP-systemer.

Kick off @

Camp Appiness

Vår firmahytte ved vingårdene til innsjøen Balaton i Ungarn. Vi bruker gården til kick-off, workshops og andre aktiviteter. Når den ikke er opptatt til firmaarrangementer, er gården tilgjengelig for alle våre ansatte.

Karriere

Bli med på laget.

Vi er alltid på utkikk etter strålende folk som kan styrke teamet vårt. Hvis du tror på samarbeid og er hyggelig, ydmyk og kompetent, har vi kanskje en plass for deg. Send gjerne inn en åpen søknad →

Norge

Send en åpen søknad

Ungarn

Utviklere: iOS, Android, Flutter, React og web