off
180_web

180.no

Kunde

180.no

År

2011/2014

Lett å huske, lett å bruke.

Med over 850.000 nedlastinger av appen kan du nå laste ned den splitter nye versjonen av 180 (Juni 2015). Norges mest populære opplysningsapp er tilpasset iPhone 6, 6 Plus, 5S og alle tidligere versjoner. Mange nyheter i den nye utgaven, se noen under.

Lei av telefonsalg?
Stort register med oversikt over nummer knyttet til telefonsalg er nå inkludert i appen. Ukjent nummer som ringer? Sjekk nummeret mot vår database og ring heller tilbake (om du vil da). Daglig legges det til en rekke nye nummer som rapporteres av våre brukere.

Automatisk lim inn funksjon av nummer
Ukjent nummer som ringer? Marker nummer, kopier nummer fra anropslisten på iPhone og åpne 180-appen. Nummer foreslås da automatisk over søkefeltet. Best på nummersøk? Ja, det mener vi.

Lokalkunnskap rett i din egen bukselomme
Er du på et sted du ikke er kjent og har litt vondt i hodet? Åpne appen, velg “Apotek” og sorter på “I nærheten” da finner du apotek i nærheten – de har det du trenger. Veibeskrivelse er knyttet til alle bedrifter, så det er lettere å finne frem. For enklere valg vises også firmalogo i søkeresultat.

Legg raskt til i kontaktliste eller del ditt søk
Når du har funnet en bedrift eller person ligger det alltid et ikon øverst til høyre i skjermbildet (en firkant med pil opp). Dette lar deg legge til informasjonen du har søkt frem i kontaktlisten. Du kan også sende til valgfri sms, dele på Facebook, Twitter, Mail, eller kopiere til annen valgfri app.

Finn fram raskt:
Komplett veibeskrivelse inkludert kollektivt, kjørerute eller til fots er tilknyttet alle oppslag.